Taylor House

Website

Clad in a cloak of cedar and curled up on the hillside, this contemporary home in Sumner, Christchurch captures sweeping ocean views around Pegasus Bay to the Kaikoura Ranges. The outlook can also be enjoyed from the azure waters of the swimming pool. 

Sheltered areas provide outdoor living spaces that can be enjoyed year round. Inside; a series of intimate private spaces unfold into the heart of the home – the wide-open family and entertaining area. Cosy and inviting, a centrally placed floating gaboon plywood wall provides a backdrop for open-plan living on one side and bedroom wing on the other creating privacy and a visual hearth and connection and the same time. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Boon Team Architects

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Taylor House

Clad in a cloak of cedar and curled up on the hillside, this contemporary home in Sumner, Christchurch captures sweeping ocean views around Pegasus Bay to the Kaikoura Ranges. The outlook can also be enjoyed from the azure waters of the swimming pool. 

Sheltered areas provide outdoor living spaces that can be enjoyed year round. Inside; a series of intimate private spaces unfold into the heart of the home – the wide-open family and entertaining area. Cosy and inviting, a centrally placed floating gaboon plywood wall provides a backdrop for open-plan living on one side and bedroom wing on the other creating privacy and a visual hearth and connection and the same time. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Boon Team Architects

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Taylor House

Clad in a cloak of cedar and curled up on the hillside, this contemporary home in Sumner, Christchurch captures sweeping ocean views around Pegasus Bay to the Kaikoura Ranges. The outlook can also be enjoyed from the azure waters of the swimming pool. 

Sheltered areas provide outdoor living spaces that can be enjoyed year round. Inside; a series of intimate private spaces unfold into the heart of the home – the wide-open family and entertaining area. Cosy and inviting, a centrally placed floating gaboon plywood wall provides a backdrop for open-plan living on one side and bedroom wing on the other creating privacy and a visual hearth and connection and the same time. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging